Kundvagn

Inga produkter i kundvagnen.

Titel: Att driva projekt. Enkel projektstyrning för stora och små projekt
Författare: Lars-Göran Skårbratt
Utgivningsår: 2009
Språk: Svenska
ISBN: 978-91-978172-0-2

En handbok i projektarbete för alla typer av verksamheter. Nominerad till Årets projektledarbok 2009 av Svenskt Projektforum. Med hjälp av ett tydligt och vardagligt exempel, lotsar författaren läsaren igenom alla de faser som ingår i ett lyckat projekt. Lars-Göran Skårbratt erbjuder dig också de verktyg och modeller som en projektledare behöver för att analysera projektets potential, samt planera, starta, genomföra, avsluta och utvärdera projektet. Boken vänder sig till både studerande på gymnasier, högskolor och universitet, och till personer i företag, organisationer, kommuner och myndigheter som arbetar eller ska arbeta i projekt.

Köp boken här!

 

Skrivet om boken…

  • I Projektvärlden skrev man i februari 2010: “Om ditt företag saknar en projektmodell, ta den här [...] en pigg liten bok, som man kan läsa från pärm till pärm på några kvällar. Och sedan faktiskt börja använda!”
  • Och i Skolledaren lite senare samma år: “Här beskrivs framgångsfaktorerna till ett förbättrat och mer effektivt projektarbete – ett professionellt förhållningssätt, engagemang och tydlighet i processen.”