Kundvagn

Inga produkter i kundvagnen.

Titel: I väntan på nästa promenör
Författare: Daniel Svensson
Utgivningsår: 2010
Språk: Svenska
ISBN: 978-91-978172-3-3

I sin debutbok bjuder Daniel Svensson läsaren på 29 dikter om naturen och samhället, skrivna under en ständigt pågående promenad. Glädjen över vandringar och enskildhet kontrasteras mot oro över en hotande, men också formbar, framtid. Ofta får oron ge plats åt förundran inför naturen, människan och evigheten.

Köp boken här!

 

Skrivet om boken…

  • I Åsa Nybergs recension i Populär Poesi står bland annat:  ”Den enkla formen är fin och det ska bli intressant att se vad Daniel Svensson tar sig för härnäst. Speciellt tycker jag om humorn”.
  • I väntan på nästa promenör är en debutsamling där orden framstår utan pedanteri. Daniel Svensson är inte en nydanande poet men en bekantskap väl värd att göra.” Läs hela Eva Elmgrens recensionBorås Tidning.
  • I Eva Björnbergs recension Dagensbok.com omnämns dikterna i Daniel Svenssons debutbok I väntan på nästa promenör som “mångbottnade, stämningsfyllda, symboliska och filosofiska”.
  • Litteraturbloggen Enbokcirkelföralla rekommenderar I väntan på nästa promenör. Recensenten Karin Berg skriver bland annat att “om Daniel Svensson någon gång kommer till Stockholm och uppträder med sin poesi, så kommer jag att sitta där och lyssna.” Vi på Oppenheim förlag är naturligtvis oerhört glada över att ännu en recensent gillar boken!
  • Flamman.se skriver man: “Bäst kommer Daniel Svensson till sin rätt i konkreta dikter, där han inte krånglar till det, och med ett förtätat grepp uttrycker något väsentligt på några få rader.” Läs mer!