Kundvagn

Inga produkter i kundvagnen.

Svensk titel: Förbättra din relation – utan onödiga ord
Originaltitel: How to improve your marriage without talking about it
Författare: Patricia Love och Steven Stosny
Översättare: Karin Persson
Utgivningsår: 2012
Språk: Svenska
ISBN: 978-91-978172-8-8

Män har rätt. Att prata om relationen hjälper inte. Dr. Patricia Love och Dr. Steven Stosny har upptäckt att det finns en betydelsefull biologisk skillnad bakom de flesta pars gräl och diskussioner. Enkelt uttryckt, när man pratar om sin relation känner sig kvinnor närmre men män längre ifrån. Att prata om relationen kommer inte att föra er närmare varandra, förr eller senare är det precis just detta som kommer att driva er isär.

Förbättra din relation – utan onödiga ord är full med praktiska tips på vad som får en relation att fungera och vad som får den att inte göra det. Den här guiden hjälper par att hitta en kärlek större än ord.

Köp boken här!

 

Skrivet om boken…

  • Läs mer om Patricia Love som tillsammans med Steven Stosny står bakom boken Förbättra din relation – utan onödiga ord i intervju med Lina Lindgren på Aftonbladet.se.
  • O, the Oprah Magazine kan du läsa Barbara Grahams intervju med författarna till Förbättra din relation – utan onödiga ord.

 

 

Pat Love samarbetar i Sverige med Svenska Imagoinstitutet!

Pat Love har sedan flera år ett samarbete med Eva Berlander på Svenska Imagoinstitutet, bland annat med en ny utbildning för terapeuter och coacher, “Evidence-Based Apprach”.

Eva Berlanders bok, “Att leva istället för att överleva”, kan du köpa i vår butik!

Läs mer om Eva Berlander och hennes arbete på Svenska Imagoinstitutet.