Kundvagn

Inga produkter i kundvagnen.

Titel: Vem är Tindras farfar?
Författare: Sara Nilsson
Illustratör: Christina Abrahamsson
Utgivningsår: 2010
Språk: Svenska
ISBN: 978-91-978172-1-9

Tindra är sex år och glad för det mesta. Men en sak är hon ledsen över – hon har aldrig träffat sin farfar. En dag ska farfar plötsligt komma på besök. Tindra tycker att det är både spännande och otäckt. Nu ska hon äntligen få veta – vem är egentligen hennes farfar?

Sara Nilsson tar i Vem är Tindras farfar? upp ett ovanligt ämne för en bok som riktar sig till barn i åldrarna 4-10 år. När Tindras farfar ska komma på besök, börjar hon fantisera om vad hennes farfar jobbar med och varför hon aldrig har fått träffa honom. Det handlar om en människa som har tappat bort sig i tillvaron och drivits in i hemlöshet. Historien är rikt illustrerad med uttrycksfulla och tänkvärda bilder.

Köp boken här!

 

Skrivet om boken…

  • “En tilltalande debut där Christina Abrahamssons bilder passar perfekt.” I Skånska Dagbladet kan du läsa mer om vad Gunilla Wedding tycker om Vem är Tindras farfar?
  • “Det här är en bilderbok med ganska mycket text så jag tror att den kan vara bra att läsa tillsammans med någon vuxen. Det finns en hel del att prata om efteråt också!” På bokbloggen Bubblan i bibblan kan du läsa mer om vad Linda skriver om Vem är Tindras farfar?
  • ETC Göteborgs Klara Strandberg skriver bland annat: “Med boken försöker Sara Nilsson bryta fördomar om hemlösa. Men den bryter även andra normer”.