Kundvagn

Inga produkter i kundvagnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Titel:
 Att leda projekt
Författare: Lars-Göran Skårbratt
Utgivningsår: 2014
Språk: Svenska
ISBN: 978-91-980016-7-9

Författaren Lars-Göran Skårbratt beskriver på ett enkelt och personligt vis sina lärdomar och erfarenheter som projektledare.

Du får konkreta tips som kan hjälpa dig att bli en bättre ledare, till exempel vad som skiljer i ledarskap mellan projektets olika faser.

Lars-Göran Skårbratt är certifierad projektledare enligt IPMA, C-nivå, och har mångårig erfarenhet av arbete i projekt i offentlig förvaltning och inom näringslivet. Han är konsult med inriktning mot projektledning, coachning och utbildning av projektledare. 1998 startade Lars-Göran Skårbratt företaget ITOP Konsult AB.

“Att leda projekt” är Lars-Göran Skårbratts andra bok. Den första, “Att driva projekt”, som kom 2009, nominerades till Årets Projektledarbok 2009 av Svenskt Projektforum.

Köp boken i vår butik!
Uno Nilsson på BTJ (häftepos 14116160) tycker att det känns fint med en enkel handbok från ax till limpa, som Att leda projekt är.
“Lars-Göran Skårbratt viker inte för det ibland självklara; att avbryta projekt som ‘gått fel’ i tid för att inte slösa energi i onödan.”
 Han avslutar recensionen: “Boken är både till format och till kronologisk uppbyggnad lämplig att ha till hands vid all slags projektarbete.”