Kundvagn

Inga produkter i kundvagnen.

 

 

Systrarna Cathrin Kühler Sperl och Marie Kühler Flack har färdigställt det material som pappan Lasse Kühler skrev före sin bortgång 2014.

 

Foto: Torbjörn Österholm

 

 

Lasse Kühler

Böcker på Oppenheim förlag: Lasse Kühler – en dansares grundsteg och snedsteg (2018)

Det finns inte många i underhållningsbranschen som inte har mött och jobbat med showdansaren, clownen och skådespelaren Lasse Kühler under andra halvan av 1900-talet. I minnesboken om och av Lasse Kühler, får vi följa med på en hisnande resa genom svensk nöjeshistoria. Han blandar allvar och humor, och låter oss möta kända och okända människor som har betytt något i hans liv.

– Vi är stolta över att vi har lyckats slutföra det arbete pappa påbörjade innan han gick bort. Vi tror att många kommer att dra på smilbanden och minnas tv-program, shower och inte minst alla människor i branschen som pappa påminner  oss om, säger dottern Marie Kühler Flack, som tillsammans med sin syster Cathrin Kühler Sperl har sammanställt materialet till boken Lasse Kühler – en dansares grundsteg och snedsteg.

“Lasse var en naturbegåvning och en väldigt begåvad sådan. Han var noga och kunde repetera i timmar på något litet danssteg, stepp eller pantomim. Han hade en perfekt timing och jag älskade att jobba med honom, vi blev ett på scenen. Han var den artist jag skrattat mest tillsammans med och vi hade fruktansvärt roligt! Jag saknar honom väldigt mycket.”
Eva Rydberg